Ne gasiti si pe:
         facebook icon  google plus icon  twitter icon                     

Responsive Design Icon

Bine ai venit la MedPrime

Clinica stomatologica MedPrime din Cluj-Napoca va ofera servicii stomatologice de preventie si tratament moderne la cele mai inalte standarde profesionale. Suntem in permanenta preocupati de tehnologia moderna ce vizeaza tratamentul stomatologic. Echipa noastra este alcatuita din medici specialisti pregatiti in permanenta la cursuri nationale si internationale, cu cei mai buni medici stomatologi ai momentului. Aplicam toate metodele stomatologiei moderne, bazate pe abordarea centrata pe pacient si particularitatile sale, accentul punandu-se pe solutii medicale personalizate. Un zambet sanatos si frumos, datorat unei danturi bine intretinute, nu numai ca poate sa creasca increderea in sine, dar este si un real indicator al starii generale fizice si mentale a unei persoane. In acest sens, va asiguram o recuperare dentara completa si intampinam in mod adecvat fiecare tip de terapie dentara. Perfectionarea continua a fiecarui membru din echipa noastra si experienta dobandita ne recomanda. Ce este cel mai important este ca facem totul in siguranta maxima, in conditii optime, cu echipamente specifice. Extindem conceptul de aducere a celor mai buni medici, indiferent de tara, prin colaborari pe specializari. In acest mod speram sa depasim barierele privind limitele medicului dentist si sa ridicam la nivel de arta fiecare manopera medicala.

Dotari clinica MedPrime

Tarife avantajoase

Un aspect deloc lipsit de importanta este cel financiar. Este principala noastra dorinta sa reusim sa oferim pacientilor nostri servicii de calitate, de accea ne incadram serviciile in limite de costuri competitive.

Sterilizare avansata

Avem cea mai mare grija pentru starea dvs. de sanatate: utilizam instrumente de unica folosinta, iar instrumentarul reutilizat este sterilizat conform celor mai stricte norme ale UE si SUA.

O clinica moderna

Clinica noastra este dotata cu  cele mai noi echipamente. Aparatura moderna alaturi de o computerizare integrata permit realizarea unui tratament stomatologic corect si complex intr-un timp record.

Go to top