Ne gasiti si pe:
         facebook icon  google plus icon  twitter icon                     

Responsive Design Icon

Clinica stomatologica MedPrime din Cluj-Napoca

Clinica stomatologica MedPrime

dispune de aparatura moderna si se bucura de experienta unei echipe performante de medici stomatologi, punandu-va la dispozitie metode de tratament de ultima generatie, la cele mai inalte standarde. Mai mult..

Programeaza-te la clinica stomatologica MedPrime din Cluj-Napoca             

 

 

Programare Online la clinica stomatologica MedPrime din Cluj Napoca

Estetica dentara in clinica stomatologica MedPrime din Cluj-Napoca

Estetica dentara

"Zambetul este probabil cel mai simplu, mai scurt si mai popular act de comunicare umana". Fie ca vorbim de frezarea fatetelor dentare sau de o simpla procedura de albire dentara, mereu avem in gand si urmarim sa oferim fiecaruia puterea unui zambet minunat.

 

Detalii estetica dentara

Protetica dentara in clinica stomatologica MedPrime din Cluj-Napoca

Protetica

Protezele dentare sunt concepute in cadrul unui plan de tratament si interventie individualizat si orientat asupra problemelor fiecarui pacient. Se realizeaza in baza stransei interdependente existente intre protetica si celelalte discipline ale medicini dentare.

 

Detalii protetica

Implanturi dentare in clinica stomatologica MedPrime din Cluj-Napoca

Implantologie

Recuperarea functiilor anatomo-estetice ale cavitatii orale cu ajutorul implanturilor dentare este prioritatea numarul 1 a noastra! Bucura-te acum de avantajele implantologiei moderne alaturi de implantologii de la Clinica Stomatologica MedPrime din Cluj-Napoca.
 

 

Detalii implantologie

Radiologie dentara MedPrime

Radiologie

MedPrime va pune la dispozitie un centru special pentru investigarea radiologica dentara, unde se pot efectua toate tipurile de radiologii dentare. Prin aparatura moderna se optimizeaza cantitatea radiatilor emise, reducandu-se doza pentru fiecare pacient, iradierea fiind minima.

 

Detalii radiologie

Ortodontie - MedPrime clinica stomatologica

Ortodontie

La clinica noastra va asiguram tratamente ortodontice moderne pentru un zambet perfect. Avantajele tratamentului ortodontic includ o mai buna sanatate orala, un aspect mai placut si o durabilitate mai mare a dintilor. Specialistul in acest domeniu se numeste MedPrime.

 

Detalii Ortodontie

Pedodontie - tratarea dintilor copiilor la MedPrime, clinica stomatologica din Cluj-Napoca

Pedodontie

Consideram ca, importanta tratamentului stomatologic la copii este foarte mare, acestia trebuie sa se familiarizeze cu medicul dentist si cu cabinetul stomatologic de la o varsta cat mai mica. Amintim faptul ca prevenirea este mult mai importanta decat tratarea!

 

Detalii pedodontie

Chirurgie dentara Medprime

Chirurgie

Medicii Clinicii Stomatologice MedPrime sunt specializati in tara si in strainatate pentru realizarea interventiilor de chirurgie dentara foarte complexe la cele mai inalte standarde si in conditii de siguranta maxima, avand in spate multi ani de experienta.

 

Detalii chirurgie dentara

Endodontie MedPrime

Endodontie

Tratamentul endodontic este necesar atunci cand pulpa dentara se inflameaza sau cand se infecteaza. Indiferent de diagnosticul stabilit, toate manoperele vor fi realizate sub anestezie locala profunda astfel incat va fi sporit atat confortul dumneavoastra cat si al medicului.

 

Detalii endodontie

Parodontologie MedPrime

Parodontologie

Alaturi de complicatiile cariei dentare, boala parodontala reprezinta una dintre cele mai importante cauze ale pierderii dintilor. Gingiile sanatoase se pot imflama si din cauza acumularii tartrului dentar, care trebuie inlaturat la timp prin detartraj si periaj.

 

Detalii parodontologie

Go to top