Ne gasiti si pe:
         facebook icon  google plus icon  twitter icon                     

Responsive Design Icon

Turismul Dentar in clinica MedPrime

turism dentar MedPrime

Turismul dentar este o industrie la nivel mondial, iar lideri sunt tarile asiatice care au vazut in aceasta nisa salvarea financiara a stomatologiei locale. In Europa, Ungaria si Polonia se practica deja turismul dentar. O data cu intrarea in Uniunea Europeana, Romania a devenit o destinatie interesanta pentru afaceri, calatorii si în acelasi timp, rezolvarea problemelor dentare la preturi mult mai mici si la o calitate similara cu a celorlalte tari europene. Calitatea tratamentelor stomatologice in Romania este de multe ori chiar superioara celei din tarile mult mai dezvoltate. In ultimii ani s-a investit intens in aparatura performanta, materiale de cea mai buna calitate precum si in cursuri de specializare. Turismul dentar ar putea atinge cote ridicate la noi in tara datorita costului scazut al interventiilor. In Romania, in functie de procedura, pretul majoritatii tratamentelor poate ajunge sa fie de 4-6 ori mai scazut decat, spre exemplu, in Marea Britanie. Prin programele de turism dentar pacientii din alte tari, precum si romanii stabiliti in strainatate, au posibilitatea de a vizita locurile pitoresti din Romania, beneficiind in acelasi timp de un set complet de solutii stomatologice la preturi mult mai atractive decat in tarile din vestul Europei. Clinica stomatologica MedPrime din Cluj-Napoca ofera pacientilor romani din alte tari si pacientilor straini oportunitatea de a beneficia de serviciile noastre de elita, auxiliar deplasarilor in tara, in interes personal sau de afaceri.

Ce asteptari pot avea de la MedPrime si de la o vacanta stomatologica?

Problemele dentare se pot trata intr-un interval scurt de timp, in vacanta, avand ocazia sa vizitati orice zona din imprejurimile orasului Cluj-Napoca dar si din Romania.

Costul total estimativ al vacantei stomatologice se realizeaza dupa ce v-ati stabilit un buget si inainte de a veni in Romania. Avantajul este ca veti sti dinainte in amanunt in ce consta lucrarea dentara, excursiile prin tara, unde veti fi cazat si restul detaliilor. Practic e o altfel de vacanta "all inclusive" care cuprinde si rezolvarea problemelor dentare. Pe scurt, impletirea utilului cu placutul! Astfel, prin programul de turism dentar, conceput special pentru dumneavoastra, puteti sa economisiti timp si bani dar totodata sa vizitati si Cluj-Napoca, inima Transilvaniei din Romania.

Ce trebuie sa faci? Nimic complicat, ne ocupam noi de tot

Pe scurt, tot ce aveti de facut e sa ne trimiteti prin email urmatoarele:
O radiografie dentara pe baza careia se va face consultul la distanta, bugetul pe care sunteti dispus sa il alocati pentru turismul din Romania, perioada in care sunteti disponibil sa faceti excursia si alegerea clasei hoteliere aferente cazarii pe perioada sejurului si formele de distractie sau hobby-urile dumneavoastra.

Ulterior noi revenim tot prin intermediul emailului cu urmatoarele:
Stabilire plan de tratament (durata si ore).
Stabilirea unui cost estimativ pentru tratamentul stomatologic.
Stabilirea traseelor (mare, munte, orase, obiective istorice, religioase etc) in functie de sedintele la dentist si a costurilor privind vizitarea obiectivelor si oferirea cazarii la tarife avantajoase.

Go to top