Adauga TESTIMONIAL


Ramo Ramona, February 21, 2020

Recomand cu incredere clinica MedPrime.Multumesc in special dr.Dan Bucur pt profesionalism

Ramo Ramona, February 21, 2020

Recomand clinica MedPrime.Multumesc in special domnului doctor Dan Bucur pt.profesionalism

Boerean, November 13, 2019

Echipa dr. Dan Bucur, merita tot respectul, omenia si stima pentru profesionalismul si competenta de care da dovada in executarea implanturilor dentale , sotiei . Sunt convins ca rezultatele vor fi pe masura competentei si profesionalismului dovedit si nu in ultimul rand a omeniei si bunului simt.

Luminita Mocean, February 9, 2019

Clinica de pe colt, o "Floare de colt" ! Asa cum florile de colt le gasesti rar si doar la inaltime, asa am gasit si eu, aici, Oameni si profesionisti "la inaltime" cu o adorabila demnitate umana si profesionala! Recomand cu toata convingerea ca, in aceasta clinica sa intri cu un singur "accesoriu":Increderea!
Si pleci cel putin cu doua ... Increderea si Zambetul datorat sentimentului de multumire, nu doar rezultatului muncii lor !
Multumesc, cu deosebita consideratie si recumostinta, intregii echipe si in mod special D-lor Liviu Staniste si Dan Bucur, oameni care iti sunt binecuvantare prin profesionalism, orientati spre claritate si calitate cum rar ai sansa sa intalnesti ! Valoarea si calitatea intalnite aici este la superlativ, este dincolo de orice evaluare in etalonul monetar! Multumesc, cu deosebita recunostinta !

Juhasz Sanda, July 13, 2018

O echipa exceptionala! Multumesc in mod deosebit domnului doctor Staniste si Bucur pentru zambetul oferit !