Estetică Dentară

Estetică Dentară – Cluj

Ce este estetica dentară?

Estetică dentară poate fi asociată cu stomatologia ultramodernă. Având la dispoziţie tehnologia ultramodernă însoţită de materialele actuale ne facilitează obţinerea unei restaurări estetice şi precise, oricare ar fi gradul de dificultate al intervenţiei, punând pe primul loc sănătatea orală şi funcţionarea corectă a aparatului dento-maxilar. Analiza estetică ţine cont de următoarele: culoarea şi formă dinţilor, poziţia, înghesuirea sau spaţierile dentare, aspectul conturului gingival, simetria zâmbetului, forma feței; estetica dentară. Estetica dentară implică o serie de tratamente (protetică, ortodonție, implantologie şi chirurgie) care duce la rezultatul dorit de către pacient: un zâmbet frumos şi sănătos.

MedPrime va oferă următoarele servicii pentru a avea zâmbetul dorit:

Albirea dentară

Albirea dentară se poate defini că o cale extrem de simplă şi rapidă pentru a modifică culoarea şi strălucirea dintelui prin folosirea unui gel pe baza de peroxid de hidrogen aplicat pe dinte după o igienizare dentară profesională. Rezultatul tratamentului este unul spectaculos!

Fațetarea dentară

Faţetele pot fi denumite că nişte protecții din porţelan care sunt utilizate pentru a forma o suprafaţă nouă frontală pentru un dinte. Acestea sunt nişte piese subţiri modelate din porţelan care au forma dintelui, care se adaptează pe partea frontală a dintelui şi se află în vârful topului de îngrijire în cosmetică dentară. Sunt lipite de suprafaţa frontală a dintelui, pentru a restaura sau îmbunătăţi poziţia, forma sau culoarea dintelui, şi creează o diferenţă drastică şi imediată pentru zâmbetul cuiva şi aspectul feței.

Care sunt avantajele faţetelor ceramice?