Implant dentar Cluj

Implantologie / Chirurgie Cluj – Napoca

Ce este implantul dentar ? Cum se realizeaza un implant dentar in clinica stomatologica Medprime Cluj?

Implantul dentar reprezintă o rădăcina dentară artificială şi este utilizat în stomatologia protetică în scopul susţinerii restaurărilor asemănătoare unui dinte sau unui grup de dinţi.

Implantul dentar este un mic şurub , de forma rădăcinii dentare, prevăzut cu spire, confecţionat din titan medical pur ,care are o biocompatibilitate perfectă cu ţesuturile din cavitatea orală. Acesta se comportă identic cu structura rădăcinii unui dinte natural, formând o rădăcina artificială.

Estetica din primul moment: în funcţie de situaţie este posibil că imediat după înserare, implantul să fie încărcat, iar coroana protetică să fie ataşată. Dacă coroana protetică nu poate fi ataşată imediat, pacientul va primi o restaurare temporară estetică ce este purtată până în momentul înserării lucrării protetice definitive.

Care sunt avantajele implanturilor dentare?

Fie că va lipseşte un singur dinte, fie toţi, implanturile sunt calea cea mai bună spre o înfăţişare naturală. Implanturile pot ajuta la îmbunătăţirea calităţii vieţii, în numeroase aspecte:

Implanturile oferă numeroase beneficii, comparativ cu punţile convenţionale. În plus faţă de menţinerea osului prin înlocuirea rădăcinii, implanturile dentare oferă opţiuni de tratament care conservă dinții sănătoşi.

Implant dentar Cluj | All on 4 All on 6

All on 4 All on 6 este o proteza dentara pe 4 sau 6 implanturi si este o solutie ideala pentru pacientii care se confrunta cu probleme dentare grave (pierderea dintilor, sufera de boala parodantala sau au deja o proteza mobila totala).

Avantajele All on 4 All on 6