Turism dentar

Problemele dentare se pot trata într-un interval scurt de timp

1 +
Clienti multumiti
1 +
Ani de experienta
1 +
membrii in echipa noastra

Ce așteptări pot avea de la MedPrime și de la o vacanță stomatologică?

Problemele dentare se pot trata într-un interval scurt de timp, în vacanță, având ocazia să vizitați orașul Cluj-Napoca, dar și orice zonă din împrejurimile orașului Cluj-Napoca și România.

Costul total estimativ al vacanței stomatologice se realizează după ce v-ați stabilit un buget, și înainte de a veni în România. Avantajul este că veți ști dinainte în amănunt în ce constă lucrarea dentară, excursiile prin țară, unde veți fi cazat și restul detaliilor. Practic e o altfel de vacanță ,,all inclusive” care cuprinde și rezolvarea problemelor dentare. Pe scurt, îmbinarea utilului cu plăcutul! Astfel, prin programul de turism dentar conceput special pentru dumneavoastră, puteți să economisiți timp și bani, dar, totodată, să vizitați și orașul Cluj-Napoca, inima Transilvaniei.

Ce trebuie să faci? Nimic complicat, ne ocupăm noi de tot.

Pe scurt, tot ce aveți de făcut, e să ne trimiteți prin email următoarele:

O radiografie dentară pe baza căreia se va face consultul la distanță, bugetul pe care sunteți dispus/ă să îl alocați pentru turismul din România, perioada în care sunteți disponibil/ă să faceți excursia, alegerea clasei hoteliere aferente cazării pe perioada sejurului și formele de distracție sau hobby-urile dumneavoastră.

Ulterior noi revenim tot prin intermediul emailului, cu următoarele:

> Stabilire plan de tratament (durată)

> Sabilirea unui cost estimativ pentru tratamentul stomatologic

> Stabilirea traseelor (mare, munte, orașe, obiective istorice, religioase etc) în funcție de ședințele la dentist și a costurilor privind vizitarea obiectivelor și oferirea cazării la tarife avantajoase.

Programează-te rapid, online

sau telefonic: 0264 701 673 | 0785 701 673